PRZY ZAKUPIE NASZYCH KOSZULEK GADŻET WŁOSOWY I PRÓBKI GRATIS!
Dehydroacetic Acid

Ilość produktów: 26.

Kwas dehydrooctowy

Substancja otrzymywana naturalnie lub syntetycznie, lecz identyczna z występującym w naturze kwasem dehydrooctowym. Dopuszczalne stężenie w kosmetykach: 0,6%.

Łagodny konserwant. Zapobiega zepsuciu kosmetyku, chroni przed mikroorganizmami.

Substancja pochodzenia naturalnego, Substancja syntetyczna, Substancja roślinna, Substancja różnego pochodzenia

Źródło: wizaz.pl