💐BEZPŁATNE konsultacje z ekspertką na czacie 💐 Wysyłka w 24h 💐DARMOWA DOSTAWA od 149,99 z Orlen Paczką 💐

Citrullus Colocynthis Seed Oil

Ilość produktów: 3.

Olej z pestek arbuza

Tłuszcz roślinny pozyskiwany z pestek arbuza bogaty w kwasy tłuszczowe omega-6. Stosowany w wygładzających produktach do włosów oraz nawilżających kosmetykach do skóry. 

DZIAŁANIE I WŁAŚCIWOŚCI:

  • Emolient, 
  • Tworzy ochronny film, który zabezpiecza przed nadmiernym odparowaniem wody,
  • Wykazuje działanie pośrednio nawilżające, 
  • Dedykowany włosom wysokoporowatym.