0
0
0
s2sdefault
0
0
0
s2sdefault

Do tej pory nie lubiłam ryb. Pewnie dlatego, że nie lubię ości. Wybierałam raczej filety. Aż wreszcie trafiłam na danie rybne, które rzeczywiście mi podeszło. Przedstawiam Wam więc mój pomysł na danie rybne smaczne i niskokaloryczne. Zazwyczaj śledzie przyrządza się tradycyjnie w śmietanie lub w oleju. Ja proponuję trochę inną wariację potrawy z zastosowaniem śledzi.

0
0
0
s2sdefault

 "Królowa zbóż" – tak można podsumować tę zapomnianą w kuchni kaszę. Nasze przyzwyczajenia żywieniowe zmieniły się z biegiem setek lat, a przecież jest to jeden z najbardziej wartościowych i naturalnych produktów, ktore powinno się stosować w swoim jadłospisie. Jeszcze ponad 100 lat temu była spożywana codziennie zamiast makaronów czy ziemniaków.

0
0
0
s2sdefault

Rejestrując się, możesz spersonalizować komentarze oraz profil na forum. Możesz także zostać autorem artykułów/newsów.

Jesteś tutaj