0
0
0
s2sdefault
0
0
0
s2sdefault
0
0
0
s2sdefault
0
0
0
s2sdefault

Światowa organizacja zdrowia alarmuje; skażenie chemiczne żywności jest przyczyną w 30% zachorowań na raka, wiemy ze produkty żywnościowe zawierają ponad 2000 różnych substancji dodawanych w celu konserwacji, chodzi o polepszenie smaku czy wyglądu produktów. Podana powyżej liczba nie obejmuje jednak skażenia pestycydami, herbicydami i substancjami zanieczyszczającymi powietrze, glebę i wodę, które najpierw przyswajają rośliny i zwierzęta a potem my ludzie.

0
0
0
s2sdefault

Podkategorie

Czyli zdrowy post

O tym jak zdrowo i bezpiecznie się odchudzać i racjonalnie odżywiać

Zakręcone przepisy loczka

Rejestrując się, możesz spersonalizować komentarze oraz profil na forum. Możesz także zostać autorem artykułów/newsów.

Jesteś tutaj